MEDLEMSKAP

Har man en aktiv vardag är det också viktigt att återhämta sig ordentligt. I en balanserad livsstil med jobb, träning och andra intressen så är också återhämtning en självklarhet för att kunna prestera i längden och må bra.

Som Gold- eller Diamondmedlem kan du nyttja alla våra tekniska hjälpmedel till ett rabatterat pris. Dessa hjälper dig att t.ex. påskynda läkningsprocesser, dämpa muskelömhet, förebygga skador och öka ditt välmående i en hektisk vardag. Läs mer nedan

HUR FUNKAR ETT MEDLEMSKAP?

Som medlem hos oss får du tillgång till vårt generösa rabattsystem som du kan tillämpa på alla dina bokningar på hela klubben (en separat rabatt gäller för massage för Diamond). Detta gör det möjligt för dig som vill besöka klubben flera ggr i månaden att få en kontinuerlig återhämtning men till ett lägre pris! Utöver rabattsystemet får du även andra förmåner som fri dryck vid bokning och möjligheten att ta med en vän 4 ggr/månaden helt utan kostnad (Diamond). 


Eftersom vi vill skapa en så avslappnad och trevlig miljö som möjligt är du helt fri från bindningstid eller uppsägning! Du kan alltså helt utan krångel testa 1 månad för att se om det är något som berikar dig och din vardag!


GOLD-MEDLEM

Som GOLD-medlem hos oss får du:

  • 50% rabatt på alla bokningar (gäller allt utom massage)


Endast 699 kr/månaden

DIAMOND-MEDLEM

För dig som upplever ett stort behov av återhämtning och vill besöka klubben flera gånger i veckan har nu möjlighet att bli Diamond-medlem vilket ger dig: 

  • 100% rabatt på alla bokningar (gäller allt utom massage)
  • Hela 20% rabatt på bokningar av massage.
  • "Ta med en vän" på en bokning 4 ggr/månaden (samma eller olika vänner)
  • Fri dryck vid varje bokning (max 1 st/dag)


Endast 2999 kr/månaden