FIRE & ICE

Här bokar du tid för Fire & Ice med infraröd bastu och kallbad.

  INFRARÖD BASTU

Infraröd bastu är ett välkänt verktyg för att behandla värk, återhämta kroppen efter träning och påskynda läkning efter skada. Till skillnad mot den traditionella bastun som värmer upp luften omkring dig, värmer infravärmen dig inifrån vilket främjar cirkulation, uppmjukning och därmed läkning. 

Hos oss har vi platsbyggt en extra rymlig bastu. Med 2,20 m i takhöjd och plats för upptill 6 personer gör det möjligt för även de större sällskapen att mötas upp på en bastusession.


        KALLBAD

När vi utsätter vår kropp för kyla svarar kroppen genom att aktivera vår så kallade flykt- eller kamprespons. Den triggas av stress, till exempel när vi är i fara – eller när vi badar i iskallt vatten. När flykt- eller kampresponsen kickar in frigörs stresshormonet noradrenalin – ett förstadium till adrenalin. Det bidrar bland annat till en ökad koncentrationsförmåga, vilket gör att vi bättre kan hantera stress. Ett kallbad kan också utlösa ett mer kraftigt adrenalinpåslag, som kan ge både eufori och smärtlindring, vilket ger en fysiologisk förklaring till varför många personer upplever en ökad livskvalitet och minskad smärta både under och efter ett kallbad.


PRISER

När du bokar IR-bastu eller kallbad hos oss får du tillgång till vårt speciellt framtagna rum för återhämtning, FIRE & ICE med en platsbyggd, extra rymlig infraröd bastu med den senaste tekniken av IR-värmare med plats för upp till 6 personer, vår toppmoderna kallpool från Avantopool med temperaturer från 4 grader (inställd normalt sätt på 8 grader) och en 40 cm bred regndusch för både kalla och varma duschar. Du och ditt ev. sällskap har rummet helt för er själva under bokningen!

40 min session

1 session
299 kr
5 sessioner
1299 kr
10 sessioner

2599 kr
Ta med en vän 199 kr/person (max 6 st totalt)

60 min session

1 session
449 kr
5 sessioner

1999 kr
10 sessioner

3999 kr
Ta med en vän 299 kr/person (max 6 st totalt)

5 MINUTE CLUB

Utmana dina sinnen och kropp genom att sitta fem minuter i vårt 8 grader kalla vatten. Allt handlar om att behålla lugnet och ta kontroll över din andning. Ta ett djupt andetag, kliv i och njut. Efter en sådan upplevelse kommer du garanterat känna av alla de fördelar som kommer med kallbad. Piggare, lyckligare och redo för att ta dig an livets utmaningar!