IDROTTSMASSAGE

Här bokar du tid för Idrottsmassage.
Läs mer om behandlingen

PRISER

30 min behandling

Ord pris: 645 kr
Som klubbmedlem: 545 kr 

45 min behandling

Ord pris: 895 kr
Som klubbmedlem: 745 kr 

60 min behandling

Ord pris: 995 kr
Som klubbmedlem: 845 kr 

IDROTTSMASSAGE

Om du behöver personlig assistans med din återhämtning, skador eller smärta i kroppen generellt så hjälper vi dig gärna med det också. Mitt namn är Oskar Jirdell och jag har behandlat patienter som Idrottsmassör på heltid sen hösten 2017 och har under den här tiden haft den stora glädjen att jobba med ett brett klientel. Från att bistå toppidrottare i olika sporter med att förebygga skador och se till att kroppen fortsätter samarbeta på bästa möjliga sätt under tuffa träningsperioder till att hjälpa till att förebygga och behandla smärta i det vardagliga livet. 

Idrottsmassage är en behandlande och djupgående massage där syftet med behandlingen är att mjuka upp muskulatur och leder och på så sätt förebygga skador som kan uppkomma vid stelhet och orörlighet. Idrottsmassage spelar en viktig del i återhämtning, förkortar läkningsprocesser och ökar cirkulationen i trötta muskler. 

Som idrottsmassör jobbar jag med djupare massagegrepp, triggerpunkter, bindvävsmassage, active release-tekniker, IASTM (instrument assisted soft tissue mobilization) och koppning.