VÅR VISION MED RENEW - SOCIAL WELLNESS CLUB

Första etappen på en resa mot ett hälsosammare, smärtfriare och mer välmående liv där målet dessutom är att kunna bistå med verktyg för att fler ska kunna prestera på sin önskade nivå med hjälp av bättre balans mellan jobb, träning och återhämtning är igång med presenterade verktyg och expertis. Detta är startskottet för en vision med stora ambitioner som kommer utvecklas vidare för att kunna optimera vår process att hjälpa fler och med ännu träffsäkrare resultat.

Andra etappen för Renew är en utökning av såväl yta som verktyg för återhämtning där vi tar över ytterligare 100 kvm. Vi har flera idéer och ambitioner för den här ytan och väljer att låta tiden och dess tekniska utveckling avgöra vad som bäst lämpar sig att ta in här. Men för att ge ett smakprov, tittar vi på en rad olika verktyg, bland annat varmbad, floating, cryotherapy, red light therapy och mycket mer.

 

Tredje etappen kommer ytterligare yta á 100 kvm att övertas och erhålla en träningsdel för instruering av korrigerande övningar, sammansättning av träningsprogram och utövning av egen kompletterande träning. Utöver detta kommer fler tjänster och hjälpmedel att införas för att vidare jobba mot vår vision. 

Under den här tiden kommer kunskap och utbildning för strävan mot expertkompetens kring kroppen som rörelseapparat prioriteras och agera som en mycket viktig del utöver alla övriga verktyg på Renew. Målet är att kunna hjälpa fler att hjälpa sig själva med förhållningssätt som ger en kropp som klarar av allt som förväntas av den.